Niet bekend Details Over frietkraam aan huis

Andere willen juist wederom heel wat keuzemogelijkheden. Voor een ieder mag een aangepast menu gemaakt worden, waarop verder een prijzen vriendelijk geraken. In de meeste gevallen staat dit volgende op het menu:

U dan ook kunt die huren in Rotterdam, maar in alle verschillende steden en dorpen van nederland. We autorijden van noord tot zuid en van oost naar west.

De frietjes geraken vers uitgesneden uit oudste friet-aardappelen en naderhand voorgebakken in olie waardoor ze lekker knapperig zijn.

Wilt u dan ook een frietwagen huren? Bel vervolgens met 06 2277 9592 ofwel email naar: lees verder@henkpatat.nl. En wij reserveren ons frietwagen voor u. U dan ook kunt een huurprijs vooraf betalen via een bank. Ofwel u kunt op locatie betreffende contant geld afrekenen. Direct voor een start met uw trouwplechtigheid, event of evenement.

In de HACCP goedgekeurde frietkot in Maastricht maken we behandeling over 100 % vegetaal frituurolie om de snacks aangaande eersteklas zien en de overheerlijke, zelf verse friet, te bakken. De Vlaamse frieten worden geserveerd in ons grote puntzak, wat ons stukje nostalgie met zichzelf meebrengt.

Ben je eruit en wensen zijn jij gaarne ons frietwagen huren voor op je event, huwelijksinzegening ofwel andere gebeurtenis in Groenlo? Vervolgens kun je via onze webshop een geschikte evenement ontdekken, die een frietwagen op jouw locatie verzorgt. Ernaast is het mogelijk om direct via deze website ons prijsopgave met te vragen.

Geef in dit boekingsformulier bij ”Eventuele Bijzonderheden” aan dat u gebruik wilt maken van de lenteactie.

Tanken met extra hoge korting? Vandaag is de feestelijke opening aangaande Esso de Meern. Lees er alles over op ow.ly/YwKs30gMXoK 5 maanden ago Wat was dit toch knusjes
sfeervol bij Leidens Ontzet aan het ontstaan met de maand :D! #snackmobiel pic.twitter.com/tt8LWTLJ7f 6 maanden ago Het kan zijn nationale kroket dag!

Onze aantrekkelijke prijzen bestaan incluis de benodigde producten, een collegas en de frietwagen aan huis. Kan zijn een locatie minder dan twintig kilometer over Eindhoven? Dan hoeft u verder alsnog eens geen reiskosten te betalen.

Boek meteen menu Een Luxe of V.I.P. voor in de maanden april, mei ofwel juni en wij maken uw menu volkomen betreffende

We bemerken het u dan ook check hier een adblocker gebruikt waardoor u dan ook slechts advertorials voorbij komt die via uw adblocker worden goedgekeurd.

Een frietwagen betreffende De Goudkleurige Leeuw is een gewilde afsluiter met feesten en evenementen. De nette snackwagen heeft afwisseling uit diverse snacks, frites en sausen.

v.m. vertragingen welke anders opkomen. Wanneer FrietjePlus via een omleiding vertraging oploopt, en die omleiding niet vooraf vermeld kan zijn behoudt FrietjePlus zich dit recht voor om een vertraging te beperken op een afgesproken baktijd.

Meer en meer is er vraag tot een frietwagen op feesten en partijen. We aankomen, op een tijdstip het we betreffende u dan ook afspreken, betreffende onze HACCP goedgekeurde andere frietwagens voor u op lokatie. De gasten kunnen zichzelf dan onbeperkt tegoed doen met onze snacks en puntzakken goudbruine friet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *