Mijn frietkramen krijgen om te werken

Klein met formaat, slechts 121 cm breed. De frietkraam is nauwelijks omvangrijke frietkar en kan dus eenvoudig in de achtertuin.

Teneinde een beeld te oplopen van de ambiance, hebben wij op een pagina foto's veel foto's aangebracht van feesten daar waar wij alang geweest bestaan met onze mobiele patatkraam

Geeft u dan ook een beslist groot party? Dan kunnen wij verder met meerdere patatkramen voor u op locatie aankomen. Alle patatkramen op de feest voldoen aan de wettelijke hygiëne en veiligheidseisen.

De missie: het verzorgen over onbeperkt dit grootste assortiment verse friet en een onwijs scala betreffende de oudste kwaliteit snacks voor u op locatie.

Frietwagenbrabant.nl voorziet de gasten met lekkere friet en snacks met voordeligste capaciteit. We beschikken over dit certificaat "gezond frituren". Bediening staat voor het hoog in dit vaandel!

Bezit u dan ook vragen/opmerkingen ofwel wilt u dan ook reserveren, neem dan vrijblijvend contact op via hieronder invulformulier in te vullen.

Natuurlijk kunnen we dit aanvullen betreffende broodjes, hamburgers, kipcorns en allerlei verschillende snacks en diverse soorten frisdrank en ijsjes. Het bespreken we gaarne op maat klik hier u dan ook.

Geef in het boekingsformulier voor ”Eventuele Bijzonderheden” met dat u behandeling wilt produceren van de lenteactie.

De missie: het onderhouden aangaande onbeperkt dit grootste assortiment verse friet en ons behoorlijk scala over de oudste capaciteit snacks bij u dan ook op locatie.

Flexibiliteit en gastgerichtheid zijn de sleutelwoorden aangaande ons bedrijf, dus indien u dan ook eigen wensen ofwel tips bezit, kan u dan ook altijd met ons aanraking opnemen, opdat wij ons passende prijsopgave voor u kunnen vervaardigen.

Ieder festiviteit wordt gegarandeerd ons succes betreffende onze nette frietwagen vol lekkernijen. Limburg is verder slechts één met de mogelijke gebied’s waar Snackmobiel.nl langs mag aankomen. U kunt de mobiele kramen kopen in heel Nederland en ook in België.

We frituren op gas en hebben daardoor slechts netspanning nodig om de Frietfiets met verlichting te voorzien.

Wensen zijn je ons breedvoerig menu betreffende verschillende soorten friet, alle snacks, dranken en desserts? Dan betaal je logischerwijze meer. Voor elk budget kan zijn daar hetgeen geoorloofd. Wensen zijn je precies weten wat het gaat kosten? Aarzel dan ook niet en neem regelrecht aanraking op.

Jouw caravan moet absoluut brandveilig worden geschapen. Jouw wilt nauwelijks hete olie over jou ofwel een klanten en al absoluut geen vlam in de pan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *